Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom tätt och kyss mig farväl

 

 

 



Uttryck belägrar mig i min sömn
mina uttryck som blir aldrig sagda
de till skriver mig, därefter lämnar de mig
sökande efter rester av min sömn
Dimman belägrar mig..älskling
dimman är mörket, ett tjockt vitt mörker

 
Idag minns jag leran som jag var född av !!
jag har ingen mer jord att förlora
Här över bergen i rök
kan tiden inte mätas
jag gör likt de som är på väg till Gud
glömmer smärta
jag tänker
jag minns
mina tankar dräper mig
minnet väcker mig

 
Låt mig gå ifred älskling
jag har brutit grinden av denna bur,detta liv
låt mig gå , stoppa inte mig!!
för himlen kallar mig
himlen är klar,
och havet är stilla och fartyget är klart att segla
försena inte denna resa

 
Låt mig välja blå himlen till bokstäver av mitt namn
Låt min kropp vila med de som vilar
Låt min dröm avsluta medan min själ
 är vaken med gryningen
Låt din själ famna min själ och ge mig kyssen av hopp
Låt inga droppar av sorgen
 eller bitterhet falla på min kropp
för att inte blommorna och gräset vägrar deras närning

Fäll inga tårar av elände på mina händer
för de kan växa till taggar på min grav
Dra inte linjer av vånda på min pannan,
för vinden kan passera och läsa dem
och vägrar att bära dammet av min ben till de gröna skogar


Jag älskar dig, mitt hjärta
älskar dig medan jag levde ,
och jag älskar dig när jag är död
och min själ håller ögonen över dig
och skyddar alltid dig...




Fri vers av issac.a.m
Läst 377 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-16 20:21



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mycket fint...
2010-09-17

  firefire
starkt berörande...
2010-09-16

    Jess81
Fäll inga tårar av elände på mina händer
för de kan växa till taggar på min grav
Dra inte linjer av vånda på min pannan,
för vinden kan passera och läsa dem
och vägrar att bära dammet av min ben till de gröna skogar


åh tack för dessa rader!! underbart vemod...
2010-09-16

  Suzy med punkterna
Finner inga ord...detta är starkt och jag berörs långt långt inne....
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m