Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig

Titta på mig. Här sitter jag.
I kortkort kjol på bänken.
Jag lutar mig framåt när jag skrattar
för att framhäva mina uppressade bröst.
Allt bara för att du ska se mig.
Men du går förbi
med huvan neddragen över ansiktet.
Jag följer dig med blicken och skrattar för att du ska höra mig.
- Är du döv?! vill jag skrika. Är du både blind och döv din jävel?!
Jag lutar mig mot killen bredvid och hämnas för att du inte bryr dig.
Pressar in min tunga i hans mun och väntar.
Väntar på att du ska se hur han lägger händerna på mina unga bröst och lapar i sig min saliv.
Då vänder du blicken mot mig
och ser rakt igenom mitt kött.
In i mig,
förbi alla lager av smink och överdoserad parfym.
Jag vill skrika
både av glädje och skräck.
För att du ser mig.




Fri vers av Izabelle Holmgren
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-03 17:55



Bookmark and Share


  Tigerlilja|
Det är så sant. Så äkta och kanske patetiskt.
det skulle kunna handla om mig. eller vem som helst. Jag älskar den här dikten för den visar precis hur det är utan att ta hänsyn till att det inte är romantiskt eller vackert. det är äkta

och förbannat bra skrivet.
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Izabelle Holmgren
Izabelle Holmgren