Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt rasar

spricker sönder i bitar
tusen och åter tusen
smärtan är tung att bära

den dröm jag hade
försvann i tomma intet
står alltid kvar i rädslan

livet sinnar min själ
förlorar dagar och nätter
de drömmar jag hade försvann

ser alla andra
de lyckliga som strålar ikapp
delar glädje efter glädje

men mitt hjärta blöder
ensam står jag kvar
ser hur livet lärt mig smärta

hur mycket ska man ta
hur mycket glädje ska jag lyssna på
när allt runtomkring mig bara är kaos

 




Fri vers av Lindizz
Läst 338 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-06-04 11:26



Bookmark and Share


  Glensan
Oerhörd bra känsla
känns i hela kroppen
2009-06-14

  shirin
det känns hopplöst men kaoset upplöses så sakta att man knappt märker det. en dag är det borta och man undrar var det tog vägen...
2009-06-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
En smärta, som känns
till och med orden
bränns och spänns
men allt har en gräns
jag hoppas den dyker
upp, tills dess mitt bästa
hopp jag sänder att
lyckan till Dig vänder!!!
2009-06-05

  Vilsen Annette-hittar vägen
Känner verkligen med orden och smärtan och sugs in i dem. Du har skrivit med verklig känsla om något jobbigt!
2009-06-05

  karenina VIP
oerhört välskriven och fylld av stark känsla. gör så ont
2009-06-04

    tramp
Ojjj ojjj.. Så mycket smärta i dessa rader…
Jag hoppas att saker och ting reder ut sig…
Men du har fått till många helt sagolika formulringar…

Denna tar jag till mig…


"Livet sinnar min själ
förlorar dagar och nätter"


Bra !

Tack !
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz