Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förmynderi på hotellnivå


Om bara jag fick bestämma



jo hej
vi vill ha ett rum
bara för en timme
eller så

hej hej

och nej nej

ni vill egentligen bara gå hem
var för sig
bara gå

hon ser ut som en haj
och luktar inte så gott
ni är nog inget bra par
ni två

tror du verkligen hon vill
på riktigt
ha dina ölklibbiga fingrar överallt
det tror inte jag
varken i eller på


nej nej
det här vill ni nog inte alls













Fri vers av Per Sodebjär
Läst 671 gånger
Publicerad 2005-09-25 05:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Sodebjär
Per Sodebjär