Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord


Solen

När solen letar sig genom mitt
fönster om morgonen, då
stiger glädjen i mitt bröst.
Tänk att få vakna till dessa
dagar, när jag inte längre
behöver tröst, tröst som jag
varit för stolt för atta ta emot.
Men nu gör det detsamma
jag har klarat mig så nu är
det gjort.
Hoppar ur sängen med glädje
sätter på kaffet och njuter.
Sitter på balkongen och insuper
glädjen, lungnet och kaffebönorna.
Detta måste ju vara livet.




Övriga genrer av marie persson
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-04 21:08



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Förtydligande: Skriver under på hela texten, men de fem sista raderna är bara så bäst.
2009-06-25

  Junitvillingen
Jag kan bara hålla med om de sista raderna i din fina text - det ÄR verkligen LIVET:-)))
2009-06-25

  Fredrik Stillesjö
Hej marie!

På något sätt är nog detta en av de högre meningarna. Hälsar vännen Fredrik
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

marie persson
marie persson