Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blekt, smågnälligt och intetsägande....


"Såg på EU-debatten - ¨VÄRDELÖST TRAMS !!"

Alla var där, utom Sverigedemokraterna.... (fick de inte, vågade de inte, ville de inte ?). Även FI, Gudrun Schymans gäng, saknades och Piratpartiet...Hursomhelst, det var "inte mycket" att lyssna på...
Skillnaderna mellan vänster och höger var hårfina, ibland framstod ,t.o.m. "Ärkehögermannen" Gunnar Hökmark (M) som "smått arbetarvänlig" . Socialdemokraten Ulvskog var blek och intetsägande och gjorde en slät figur.. Vänsterns representant glimtade till ,enbart, vid några få tillfällen, liksom Miljöpartiets och Junilistans representanter . De borgerliga gjorde inte heller några människor glada .
Överhuvudtaget var det en "SKETEN" debatt , de framstod SANNERLIGEN som ett "SÄLLSKAP FÖR INBÖRDES BEUNDRAN" ! EU kan ,vad mej anbelangar,
"HOPPA OCH FARA ÅT HELVETE !"
M
--




Prosa (Prosapoesi) av Mats Henricson
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-04 22:11



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tyvärr svalde väljarna Marit Paulsens "budskap", de brydde sig inte ett dyft om all barlasten som denna donna släpar omkring med. Dessutom var Sverigedemokraterna otäckt nära ett mandat, tydligen FÖRSTÅR INTE väljarna VAD de, egentligen, står för !
Hoppas att någon "wallraffande politisk journalist" kan hitta BEVISEN för Sverigedemokraternas Nazistiska anstrykning !
INNAN nästa val ! PIRATPARTIETS framgångar tyder på att det finns MÅNGA väljare i vårt land som INTE LITAR PÅ de etablerade partierna. Och BJÖRKLUND (FOLKPARTIET LIBERALERNA)gick hem bland Sveriges väljare (av någon obegriplig anledning), liksom det faktum att MILJÖPARTIETS kampanjer haft STORA FRAMGÅNGAR !!!
2009-06-08

  Mats Henricson
Glömde säja att denna vindflöjel (hon har ju bytt parti) för tillfället representerar Folkpartiet Liberalerna, hennes trovärdighet blir ett MINUSTECKEN !!!
2009-06-05

  Mats Henricson
Såg att massmedia hade utsett Marit Paulsson till debattsegrare !
Kan inte förstå detta, denna självsäkra och pompösa madame imponerar INTE på mej, hasplar ur sig klyschor stup i kvarten !!!
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska