Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man säger inte så

Dämpa dig
håll igen
man säger inte så

Men man gör
Varför är vi Svenskar så tysta
Är det ett inlärt beteende

Min granne blev hämtad i ambulans
Sen kom hon hem och fortsatte kröka
tabletterna hon äter mot sin depression
hjälper visst inte

Jag har ont i hjärtat sa hon




Fri vers av Spirit
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-05 01:00



Bookmark and Share


  Annie_Dog
Tufft. Jupp. Livet är tufft.
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit