Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du

Har du hört
Har du känt
Har du smakat
Har du luktat
Har du sett
Har du levt

Har du levererat
Har du varit produktiv
Har du presterat
Har du kramat någon i dag
Har du upplevt en annan människa




Fri vers av Spirit
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-05 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit