Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under vita vingar

 

~  

Sluter ögonen
vänder bort blicken
önskar att få följa med
färdas långt bortom.

Tårar är oberörda
osynliga för ögonblicket
står ensam intill där
hav och himmel möts.

Sluter ögonen
hör vågornas sång
inhalerar friheten
under vita vingar.

~




Fri vers av Lindizz
Läst 290 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-05 13:48



Bookmark and Share


    tramp
änglavackert hör vita vingars sus !
2009-06-08

  Lars Hedlin
VAckert , känsla och inlevelse
2009-06-06

  Freeman
Så underbart att se, att du fortfarande skriver...och så underbart du gör det! Jag älskar titeln på din dikt...det är en märklig känsla du skapar med dina ord...
2009-06-05

    ej medlem längre
Vacker, målande text.
2009-06-05

  karenina VIP
fint formulerad men ger en känsla av förtvivland och vemod
2009-06-05

  Mr Lindemann VIP
En text som när själens inre djup

En text att vilja vara i och möta den andres hjärta med

en text att svalka den andres ångest med

En text att gilla, helt enkelt
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz