Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vackraste Hanna har tagit studenten!

Grattis! :D:D:D

Du är min bästa vän i hela världen.

Du är vackrast, snällast och bäst!







.. och lång och gammal och vuxen, skitunge! Haha




Övriga genrer av Sofiapoema
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-05 17:06



Bookmark and Share


  aol
Blev så ömt berörd
2016-04-08

  Cris
hehe..skitskön hälsning till Hanna
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema