Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min ensamhet

i min ensamhet
sitter jag ofta här
stirrande ut i tomma intet
förtvivlade försök att släppa alla besvär

*

smakar på vinden
när den omfamnar min kropp
och för ett ögonblick
känns livet nästan på topp

*

i hopplöshetens djup därinne
brukar jag leta
för den som söker finner
jag om någon borde veta

*

timme efter timme
kan jag ligga på rygg
hypnotiseras av de vackra molnen
fantisera mig trygg

*

i min ensamhet
kan den ibland lämna mig
men bara i samma ögonblick
min tanke når dig

*




Fri vers av Freeman
Läst 807 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-06-05 23:43



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Fin känsla. Melankolisk men hoppfull.
2009-10-03

  aol
din fina så vemodiga dikt av flyende moln och längtan berör mig så
2009-06-19

  Spir@
Helt underbar! Vemodig dock...
2009-06-13

  Eva Langrath VIP
Vacker ensamhetsvind sveper fram i dina ord, längtan, ensamhet och ända stråk av hopp.
2009-06-12

  Elisabeth VIP
Fint och vemodigt.
2009-06-07

    stellaa
"timme efter timme
kan jag ligga på rygg
hypnotiseras av de vackra molnen
fantisera mig trygg"
älskar den meningen, för den är så sann.
2009-06-07

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ååå så vemodsvackert
2009-06-06

    leelee
Så fin stämning du bygger upp....lite fram och tillbaka på något vis...tänker jag.
2009-06-06

    Lindizz
Mycket fin och målande text.
2009-06-06

  friheten
underbar
2009-06-06

    sunnanvind
Sunnanvind sveper in här med en vink o hoppas att allt är bra med dig...
I min ensamhet skriver du...vill o önskar dig allt annat...applåder till en fin text!
2009-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman