Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bly och salt.

Du bär alltid med dig ett lager salt
djupt inom dig
det som får snön att smälta
och vävnad att fräta.
Det väger ganska tungt,
men inte tyngre
än din fasad av bly,
men visst kan den ibland
lämna spår
i form av vita saltfläckar
på dina kinder.




Fri vers av eggshells
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-05 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eggshells
eggshells