Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne



vafan lyser fullmånen för

tror den att den är nånting

det är nåt
jävla provocerande

över ett leende
och en fullmåne

den hänger där på
himlavalvet

kaxig
otrevlig

och du
som ler

vafan ler du åt

försöker att inte bry mig
inte ta det personligt

men vafan ler du åt

och vafan lyser du för?











Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-06 00:48



Bookmark and Share


  Svartsilver
ja den där månen är en riktig typ som alltid är kaxig.
2009-06-06

  friheten
inget är avckrae än månen
2009-06-06

  Sturesdotter
en stackars måne
reta dig inte på den; kom hit o diska istället el nåt!

;O)
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP