Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

boar jag





i din öppna famn boar jag
sluter din omsorg runt mig
alltid nära alltid tillgänglig
så är din kärlek så stark
att du ger min svaghet styrka




Fri vers av sunnanvind
Läst 397 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-06-17 18:22



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Underbart och kärleksfullt skrivet .....
2009-06-19

  Blåbäret
avskalat och vackert
en nära plats att vara hemma i

gillar!
2009-06-18

  Peter Jr Eriksson
DUKTIGT GRYMT!
2009-06-18

  Eva Langrath VIP
Vacker innerlig kärlek att boa in sig i.
Tack att du delar
2009-06-17

  anits VIP
Mycket vackert
2009-06-17

  SurtantZ
Jag vet inte, men tror att du bor med min kärlek? :p fint poetat
2009-06-17

  Suzy med punkterna
Mysig text
2009-06-17

  issac.a.m
Helt Underbart....
2009-06-17

  Rune Thorsell
Fin kärlekspoesi, sådan som nästan endast kvinnor kan skriva. Mannens kärlek är flammande och explosiv, kvinnans en lugn och stillsam men ändå intensiv värme som varar evigt. Tror jag.
2009-06-17

    leelee
Boar och goar låter det som. Tryggt ställe att dra sig tillbaka till när det behövs.
2009-06-17

  friheten
underbar
2009-06-17

  Glensan
Fullt me dvärme
med värme och kärlek
2009-06-17

  Peter Matsa
låter som ett perfekt rede :)
2009-06-17

  Ilona _L
Gosig och avundsvärd!
2009-06-17

  glittertindra
fin, så fin... andas kärlek och omtanke, värme och mjukhet...
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind