Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magi.

Han säger till mig
att mina ljusa strumpbyxor
får mig att se ut som en docka.
Och denna kväll
ska dockan dansa i hans fantasi
hela natten ut.
Kvällen är magisk,
och visst beror det på
trollkarlen som han är.
Och visst har hans formel
fått mig att falla i trans.
Jag kan se att han ler
när jag fortsätter med min dans.
Hans ord är älvor
som så ljuvt susar vid min halsgrop
där han har lagt sig för att sova.
Och i vårt sagoland
är himlen lila och natten varm
och där kommer vi alltid vara,
trollkarlen och jag.




Fri vers av eggshells
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-06 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eggshells
eggshells