Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD GER OCH TAR



GUD GER OCH TAR


DE NÄRMASTE ÅREN HAR JAG MÅNGA FÖRLORAT

SOM STÅTT MIG NÄRA OCH MYCKET BEDYTT

SAKNADEN ÄR OÄNDLIG

TOMMA HÅL I HJÄRTA OCH SJÄL


GUD HAR LYSSNAT PÅ MINA BÖNER

MIG NYA FINA MÄNNISKOR GETT

MIN TACKSAMHET ÄR STOR

TLL ER ALLA OCH TILL VÅR GUD


BER FÖR OSS ALLA

ATT VI VÅR SKYDDSÄNGEL HITTAR

DET KANSSKE FINNS NÅGOT BORTOM BERGEN...




Fri vers av arja savela
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-07 10:10



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jaha

Jag är min egen skyddsängel
2009-06-07

  Eaglemountains VIP
Gud ger och tar ..... han som skapat allt, från det minsta till det största, dalar och berg, människa och natur, sol och regn ....... för att blommorna och träden ska växa ....... och sången, för att glädja och trösta .....


"Det är något bortom bergen, bortom blommorna och sången,
det är något bakom stjärnor, bakom heta hjärtat mitt.
Hören — något går och viskar, går och lockar mig och beder:
Kom till oss, ty denna jorden den är icke riket ditt!"
(Dan Andersson)


Vackert skrivet - i saknad men också i tacksamhet .....
2009-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Det är inte Gud som tar livet av människor.
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela