Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Café Kom 18/6

På Café Com, Olivedalsgatan 13 i Göteborg 18/6 kl. 20.00 spelar Anders Petterson och Blå Låga, visor och texttolkningar av Anders P.
Välkommen.




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-07 12:50



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
noterat, har semester och bara ordet kom gör nog att jag kommer
2009-06-07

  Cris
Tack

Noterat. Det låter trevligt
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP