Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i indien

mannen var mager
på ryggen en säck
som liksom bågnade över honom
det fårade ansiktet
med glansiga ögon
blicken framåtriktad
de slitna sandalerna
hängde löst
de fötterna
hade beträtt många stenar och marker
att erbjuda hjälp
var inte rätt
han svarade \"i`m living on the bright side\"
han levde på den ljusa sidan
mitt i eländet
såg han ljus
det vänliga ljuset
vilken lycka att uppleva sitt liv så

jag fick något att bära och förvalta
en smula mening
i det ofattbara





Fri vers av Myself
Läst 305 gånger
Publicerad 2004-06-11 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself