Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min första färjetur i stockholms skärgård


Saltkråkan?





Vi är sååååååååååå rika i denna del av världen!!
det ser ut som alla har en egen ø med eget jättehus!!


Tjorven har nog flyttat in till stan.

Båtsman?

Farbror Melker är dement.

Malin flyttat till västkusten.

Pelle är poet.

Stina bor i Spanien.

Kanske Tjorven jobbar i åldringsvården och tar hand om Melker?

-Farbror Melker vet du vaaaa? Vi ska äta nu,
eller, jag ska bädda din säng nu....

Varpå Melker muttrar-Kan man aldrig få vara ifred..ligga här och ta det lite lugnt..men, mat måste man ju ha...




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-03 15:36



Bookmark and Share


  anits VIP
En härlig text. fint poetat
2010-02-03

  Lavinia Röd
Haha, ja nog har många det bra alltid. Ja, var har alla de tagit vägen.
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel