Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är en längtan


Varje morgon saknar jag dina andetag
jag saknar lukten av din mjuka hy
varje morgon vaknar jag ensam
jag vaknar ur en dröm om dig

Varje dag domnar min kärlekspuls
jag domnar bort i väntan
varje dag somnar jag ensam
jag somnar med en längtan




Fri vers av Herr Ångest
Läst 391 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-06-07 17:28



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
så vackert, så sorligt...

man blir tårögd..
2009-06-09

  Fånga dagen
vackert fint sorgset jag känner så med ofta
mvh ak
2009-06-08

  Blue-star
Vackert, sorgset.....
2009-06-08

  kärleks ängel
vacker rytm!!!!
2009-06-08

  Mr Lindemann VIP
Att längta in i en dröm om den andre som är där
på sitt sätt
när vi alla drömmar om den tid som är i den andre
men var är vi då?
Kan vi med tiden jaget förslå?
2009-06-08

  beam72
Vackert och vemodigt
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest