Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drogen

Det finns en drog

Starkare än någon annan

Som tränger sig in i mig

Suddar ut alla mina sinnen

Äter upp halva hjärnan

Har jag fått lite

måste jag ha mer

och mer 

Annars faller jag ihop

Kollapsar

och Dör 

Det finns en drog

Starkare än någon annan

Drogen kallas Kärlek




Fri vers av miss julie
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-07 17:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
helt sant där - o bra.
2010-01-17
  > Nästa text
< Föregående

miss julie
miss julie