Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma sak, olika tid

Det var någon gång på hösten min sav slutade pulsera

eller var det sommaren innan min sol inte längre sken

kanske var det våren som aldrig riktigt kom

eller var det vintern som förblev mörker och kyla



Det är märkligt när alla dagar bara smälter samman

när en dag i juni lika gärna kunde varit en i november

same shit different day som de brukar säga

eller same shit different name, kanske låter bättre



Då sommaren så sakteliga övergår i höst, Visst, det är normalt att må så då

Då de vackra löven fallit och kvar endast finns isande frost, Jo, inte konstigt

man vill försvinna


Då solen gör entré och alla ska vara glada, Klart det inte gör saken lättare om

man nu inte är det


Sommar - evighetslång väntat på nästa rymt, kanske den tid av mest

ensamhet



Saknar man det mest basala, medmänniskor, spelar det för 17 ingen roll

vilken årstid det är. Säsongsrelaterad sinnesstämning, släng dig i väggen




Fri vers av sirène
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-07 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène