Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en dröm?

Det var bara en dröm

Vaddå bara?

Kan man ta på

Liv

Hat

Kärlek?

Bara en dröm?

Nej, det var nog bara

"Verklighet"




Fri vers av miss julie
Läst 454 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-02 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss julie
miss julie