Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting är inte svart eller vitt

men utan svart eller vitt hade

inga färger funnits alls!



Vi lever för att vi är fulla av färg

Ibland...

måste vi leva upp och ner.

För att kunna...

leva med den rätta sidan upp.

Besöka...

den mörka sidan endast för,

Vetskapen...

om den ljusa sidan du vill leva i.




Fri vers av Mikael Llewyn Novac
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-07 17:50



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Ger en bild av mänskliga masker, sidor vi inte ofta visar & mörkret inom.. kontrastfylld. Tycker om den!
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Llewyn Novac
Mikael Llewyn Novac

Mina favoriter
bam. bam. bam