Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ljusstrimma av själen...

 

 

 

 

När dina ögon möter min ensamhet
blir tystnaden som frukt
och sömnen förvandlas till en storm
de förbjudna dörrar öppnas
och tårar lär sig att lida

 

men när min ensamhet möter dina ögon
lusten av mina tårar stiger och sprider sig
som en galopperande våg
faller som saven fast mer brännande än en plåga


När dina ögon och min ensamhet kolliderar med varandra
överlämnar jag mig naken som regnet ovanför din kropp
gråter
regnar
åskar..
regnar
tills trädet av din kärlek växer
till en blå palm
som söker efter sitt mull

i mitt moln




Fri vers av issac.a.m
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-04 16:10



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Oändligt vackert...
2010-08-04

  Aisha VIP
:-)

vad ska jag säga....:-)
söt.....
gillar speciellt den blåa palmen.....
2010-08-04
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m