Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd.



Rädd för att göra bort mig

rädd för att bli avvisad

rädd för att inte vara henne

rädd....

..... för dig




Fri vers av sirène
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-07 18:55



Bookmark and Share


  yoakimu
Kärnfull text som fångar mycket känsla med få ord. Snyggt!
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

sirène
sirène