Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jonathan, känner mig så fullkomlig då



jonathan jag älskar din röst
ditt leende ditt inre
dina händer som smeker mig
sådär som bara du jonathan
ditt leende som gäckar mig
ögon som följer mig överallt
uppskattande nära innerligt
känner mig så fullkomlig då

jonathan jag älskar dig





Fri vers av sunnanvind
Läst 376 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-07 20:20



Bookmark and Share


  glittertindra
fin :-)
2009-06-08

  anits VIP
Underbara vackra kärleksord
hyllning till en älskad
2009-06-08

  Jack_iX
Fin hyllning !
2009-06-08

    leelee
Fin...
2009-06-07

    JJ VIP
Underbart vackra ord! Mvh. JJ.
2009-06-07

    Lindizz
Underbar text.
2009-06-07

  walborg
Du tar emot och Du ger - kan det vara bättre?!
2009-06-07

  issac.a.m
Helt Underbart...
2009-06-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kärleken den
känner vad som bär
nu vet vi hur Du
har det här!
Ljuvligt!
2009-06-07

  ~Leonardo~
Ojoj..vilken fin kärleksförklaring detta är. fullkomlig..ett underbart ord..
2009-06-07
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind