Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det växer hundkex längs vägen och du hade tyckt om den här sommaren

Jag vet inte om man kan skriva brev till himlen för jag vet inte om man kan cykla på moln och brevbärare cyklar ju alltid, eller hur? Och jag vet inte ens om himlen finns men om den finns så måste du vara där men himlen är ju så stor och du är ju virrig, du har väl inte gått vilse? Och jag vet inte om man kan skriva brev till himlen men jag hoppas du hör mig ändå, för farmor jag saknar dig och förlåt att jag varit tyst så länge. Och jag vet inte om ni har brevlådor i himlen men jag skriver ändå och farmor jag hoppas allt är bra med dig och oroa dig inte för mig, jag klarar mig ju alltid. Och jag minns dina kakburkar med blommiga lock och jag minns din trädgård du alltid sa var för liten och jag minns du sa du längtade ut. Är du fri nu farmor, är himlen tillräckligt stor för dig? Och farmor jag har snickrat om mina drömmar och farmor du skulle tycka om min pojkvän nu, du som alltid skakade på huvudet, du skulle tycka om honom. Och jag är fortfarande dålig på siffror men det är tre år och tretton månader sedan nu och det har växt upp hundkex på vägen som ledde till och från dig och farmor, du hade nog tyckt om den här sommaren. För du sa alltid det var så jobbigt varmt då du drog dina koftor tätare omkring dig men farmor, det är ganska svalt i år. Du hade tyckt om den här sommaren, älskade du, du hade tyckt om den här sommaren.




Övriga genrer av tova nilsson
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-08 01:06



Bookmark and Share


  julia.s
åh. så himla, himla fint. fina tova. <3
2009-06-14

    sårosa
jag ryser ... du skriver vackert
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

tova nilsson
tova nilsson