Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SKRIVEN TILL MIN BRORS BEGRAVNING EFTER MIDSSOMMAR


TILL AARNES MINNE



TILL AARNES MINNE


DU LYSER ENASTÅENDE VACKERT

EN STJÄRNA MYCKET, MYCKET SPECIELL


KAN HÄNDA ATT DU BLUNDAR

DRÖMMER OM JORDELIVET

OM OSS SÖRJANDE


LER TILL OSS LÄNGTANSFULLT

SÄNDER TRO PÅ FRAMTIDEN


DU HADE INTE LÄTT BARNDOM SOM FÖRÄLDRALÖS

BLEV SKICKAD HIT OCH DIT


MEN DU FICK ETT BRA LIV

FÖR TIDIGT DU FRÅN OSS GICK




Fri vers av arja savela
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-08 01:12



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
En mycket vacker hyllning till en älskad bror ....... i ljust minne bevarad
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela