Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som komplement till 'Mörkt igen'...


Ljust igen



äntligen ljust igen

solen har skärpt sig
markant

den syns

så skönt
att se

så skönt
att slippa
lyssna på
tystnaden

bara lätta cumulusmoln

en frisk fläkt i luften

skulle kunna ta en öl
på en uteservering

men
sätter mig
på balkongen

och insuper
dagen

njuter
av avsaknaden

av mörker

av hopplöshet

njuter av
värmen

och sorlet
från lekande barn

så skönt
det faktiskt
är

med ljus...












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-08 10:42



Bookmark and Share


  ingen
så skönt med ljus! och ljudet.
får mig att bli påmind av det som faktist kan vara bra i världen..
jätte bra!
2009-06-09

  Sturesdotter
Att njuta av nuet; precis det man ska göra - ofta ofta....och det blir lättare i ljuset!
2009-06-08

  Lili Samuelsson VIP
som antagonist, kanske som komplement, som lika, blir ju dessa 2 texter, att kunna vara i det som är, mörker eller ljus
snyggt
2009-06-08

  Lotti
iställer för öl insuper du dagen fyndigt:-)
2009-06-08

    ej medlem längre
Härliga rader...
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP