Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste fixa huvet om du ska söka jobb, sa min granne igår. Men var ska jag börja, inuti eller utanpå?




måndagshuvud

 

spindelväv i ganglierna

osmält treo i pannloben

outvecklade sexfantasier i hjärnstammen

avslaget lådvin i vattenlåset

slamsor i visdomständerna

ytligt trams på tungan

ohållbart smicker i språkcentrum

dåliga ursäkter halvvägs nere i svalget

 

huden insmord med mjukost / bihålorna fyllda med slam & askflagor

mossa i håret / tåludd i näsborrarna / näsvisa jinglar i öronborrarna

 

hela fjärrminnet invaderat av jolmiga stafylokocker som spelar skitgubbe med

flottiga spelkort & hela perceptionen utochinvänd av ohållbara föreställningar

 

 

Vidtag åtgärder!

Vädra hjärnan!

Blåslampa mellan öronen!

Mentalhygien & Dentalhygien: sätt tillbaka huvet! riktning & rosett!

 

 Framåt marschmallow!

 




Fri vers av Nanna X
Läst 618 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2009-06-08 12:00



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Inte lätt med så mycket barlast! Jinglar i öronborrarna är ursvåra att åtgärda... ;-)

Mixad fix av stort och smått
gör att läsaren mår gott
Till din stjärna vill jag gratta
fastän skallen känns som natta
2010-08-21

  stella
Rejäl blåst kan funka, men jag varnar dig; allt kan ryka! :)))
2009-07-05

  TrollTörnTrappan VIP
Ja, du verkar i varje fall inte ha någon somhelst blockering mellan de bägge hjärnhalvorna :-)
Ett superlogiskt kaos!
En vidöppen inramning!

"...hela perceptionen utochinvänd av ohållbara föreställningar" - det känns som tankekarusellen kan suga länge på det...
2009-06-20

  Nanna X
Nu känns det mycket bättre i huvet! Det var nog för att jag blev medlemsvald, vilken ära!
2009-06-17

  Mr Lindemann VIP
Låter som delar av mitt vardagsrum
helt apråpå att börjastäda så

tackar för den
2009-06-10

  Inkarasilas
Jingel: Let It Roll och the Lizard dansar oavbrutet en osmält TREO, det handlar oavvägt om Regnbågar. Inget behöver vädras, som om det snirklar sig ur persiennspringor, hela musikstycket om att leva.
2009-06-10

  Flickan*i*L*för*Lycka*
var bara tvungen att bokmärka sådan underbar brutalitet!
2009-06-09

  halmstrå
...det är måndag morgon, och mitt huvud känns så tungt... typ.
2009-06-08

  Vind
De åtta första raderna är minst sagt "dräpande" brutalrealistiska :)
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X