Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger dig allt. (Men du glömde )

stormen river upp
mot mitt inre rum
återspeglar då och nu

jag ger dig allt men du glömmer..

intill mitt hjärta
är mina ögon sorgsna
för den tomhet jag bär

när stormar river upp
motvisar inga tvivel
hur våra dagar flyter förbi

jag ger dig allt men du glömmer...

utanför står jag kvar
i väntan på att du ska se
men väntan tycks bli förgäves

de börjar bli sårbart nu
och mitt hjärta blöder
trots kärleken som talar djupt

jag gav dig allt men du glömde mig




Fri vers av Lindizz
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-08 12:08



Bookmark and Share


  karenina VIP
oerhört fin och välskriven. det är en blandning av skörhet, mjukhet, sårbarhet och en stilla frustration. kommer nära och berör. den gråmarkerade upprepande textraden förstärker känslan. kan inte låta bli att tänka på hav och stormande vågor
2009-06-08

  Mr Lindemann VIP
Fint, kvinna !Fortsätt så!

bra med återkommande upprepning
förstärker och ger en suggestion
2009-06-08

  CRAIDLARN
väldigt vacker utformad och med ett sorgset innehåll.... braaaa
2009-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz