Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I have a confession to make.

Först kort historiskbakgrund
Du koloniserade mitt hjärta.
Det var en långsam process, som övergången från samlarsamhälle till jordbruk
Man brukar säga att det är U-länderna som far mest illa av globaliseringen.
Jag säger inte det här för att få er att tycka synd om mig eller för att förringa deras lidande.
Tvärtom.
Men jag menar bara att det blev tufft för mig också.
Vi reste dit som gästarbetare
Och jag upptäcker ett konkurrerande varumärke
Ni två
Satt som två presumtiva terrorister
Och förberedde folkmord
Jag undrar var FN var då
Vakna upp världssamfundet!
Det blev som i Rwanda
Hjälp mig Haag!
Som ni gjorde med Pinochet
Men alvarligt talat så verkar ni inte få så mycket gjort
Idag är det företagen som har den reala makten.
Det var då som jag kom att tänka på det
”avsiktligt våld riktat mot icke-stridande mål”
Jag har ett erkännande att göra
Jag larmade FBI.

Jag hoppas de kommer och bombar eran jävla bruksstad!




Fri vers av Neoliberal
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-09-25 22:23



Bookmark and Share


  Nightngale
"Och du upptäckte ett konkurrerande varumärke"
lysande! :)
2005-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Neoliberal