Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nationaldagsyra

tunggumpad yra
skumpar vilsen i kylig blåst

sextioplusare dricker kaffe
till brötande ohörda högtidstal

tveksamt fladdrade fanorna stolt
när
svensk lösen sköts med kanon
eld och rök
lite sång
lite musik

men inga tonåringar
knappt några barn fanns

och när utkylnaden blivit för stor
gick alla hem




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-09 09:35



Bookmark and Share


  Mikael Larson
du är en sann patriot!
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP