Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vi två var en

Jag såg din sorg
Jag såg din glädje
Jag tröstade dig
Jag gjorde dig glad
För att du var min

Jag såg din skam
Jag såg din skuld
Jag fick dig att gråta
Jag fick dig att le
Och höjde dig mot skyarna

Jag levde med dig
Jag sörjde med dig
Jag svepte mig om dig
Jag tog dig i min famn
Och blundade hårt

Jag såg dig leva
Jag såg dig dö
Jag födde dig
Jag dödade dig
På samma gång

Jag var i dig
Jag smekte dig
Jag gav dig min själ
Jag gav dig allt jag ägde
För vi två var en




Fri vers av Losnall
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-08 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Losnall
Losnall