Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar slut

Ibland får jag för mig
Att min blod inte kommer
Att fortsätta rinna mer
Det blir för svagt

Mitt hår verkar inte vilja
Växa mer eller vara vackert
Det vill bara inte vara med
Och jag är den som får lida

Om mina fötter inte vill röra sig
Armarna svänger inte alls
Leendet försvinner och dör
Allt är så sakta att inget mer
Fungerar och någonting förloras

När det tar slut och det blir svart
När andetagen slutar hända
Om man då inte minns vem man är
Då vill jag inte dö

När jag dör vill jag minnas vem jag är
Jag vill inte dö och glömma det viktiga
Jag vill att jag ska kunna titta tillbaka
Och skratta av lycka

Varken mer eller mindre
Inget annat




Fri vers av Losnall
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-08 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Losnall
Losnall