Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till varje kvinna som skriver ur hjärtat.. ur minnet.. ur fantasin.. ur drömmar..




Till Dig...

 

 

När du blir
fältet av stjärnor , blommor och lysande uttryck
sitter jag i en stor språklig bryderi
och faller av hästens uttryck
likt en man som inte har sett hästar eller kvinnor i hela sitt liv


får

IG i alla prov

IG i literaturen

IG i föreläsning

och klarar inte flirt provet
för jag kunde inte säga i ett användbart uttryck

Hur fantastiskt underbar du är!

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-07-31 18:27



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tack säger vi då alla kvinnor till dig som får oss att skriva;=))
2010-07-31

  Aisha VIP
;)

..jag är helt säker på att du klarar flirtprovet...yess!!
2010-07-31

  SagaArt VIP
Gillar! Alldeles för sällan säger vi; "Du är underbar" eller "Tack för att du finns". Bra uppmuntran. Tack :)
2010-07-31
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m