Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation*kodord*ögon





Jag sökte ett hjärta 
vid onådens fot

Där fann jag en ensam sparv


I gryningen steg hennes sång mot ett berg
Där alla fönster stod öppna


Öppet stod också allt i mig
Öppen stod vårdagshimlen

En ton finns i mig
Som vill sjunga med dig


Sparven flög
och drömmen


Än är långt till försoning












Fri vers av Hannadraken
Läst 219 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-09 07:09



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Fast du har börjat gå . . fina toner.
2009-06-09

  halmstrå
om försoning är detsamma som att vara sårbar och ta ansvar hur man blir sårad och om man blir det då är försoning möjlig. Men om man måste gå med på att den som sårar har rätt att göra det oavsett skäl, då borde försoning vara förbjudet...
är tankar som väcks av din dikt.
2009-06-09

  Maria Zena Viklund
men hoppet finns det, vackert skrivet!
2009-06-09

  korpfjäder
undrar vad det är som lockar vid onådens fot...
som manar diktens jag att söka just där
och att just där öppna fönster och sinnen...
goda tankar i onådens tid.
2009-06-09

    ej medlem längre
men där finns möjlighetens sång! Underbart hoppingivande och jag tackar dig för denna!
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken