Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggans tårar


Skuggan klär mina ögon
mörka tårar faller sakta
under skepnaden av ärr

Hjärtskärrande darrar rädslan
så hårt att dess ärr öppnas
så smärtsamt är mina minnen

Det smärtar, det gör ont
så låt mina tårar falla
under dess mörka minnen

viska mig hopp
viska mig lycka
viska mig livet

återse leende själ




Fri vers av Lindizz
Läst 334 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-06-09 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt!
2009-06-15

  issac.a.m
Härlig poesi..
Vackert skrivet..
2009-06-13

  karenina VIP
brukar inte tycka om texter i olika färger och andra utsmyckningar men de här gråmarkerade meningarna förstärker sannerligen budskapet och ger verkligen känslan av bedjande viskningar
2009-06-10

  friheten
vacker skriven
2009-06-09

    tramp
Smärtsamt gör ont att läsa men fantastiskt bra formulerat.
2009-06-09

  devilsangel
Den här känns rakt in i själen just nu...
tack för berörande, äkta poesi...
2009-06-09

  Carola Bouvin
Vackra varma rader,fint. Applåder!
2009-06-09

  CRAIDLARN
oj vilken skör o vacker liten dikt, denna berörde mig, verkligen!
2009-06-09

  Il poeta della luna
Vackert
starkt
och berörande!
*applåd*

Månpoeten [läs gärna någon av mina]
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz