Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad finns bortom mina väggar?

I en tom tunna
eko, eko, eko
hallå, hallå, hallå

Mörkt och fuktigt
stanken
bränner i ögonen

Jag måste stäcka på mig!
det är för trångt
Svett
rinner ner från min rygg
Försöker få ett fäste
men handflatorna glider på det blöta golvet

Får panik när jag inser
att jag kippar efter andan
luft, luft, luft
luft!

det tar slut

Jag formas efter tunnan
nynnar
på en barnsång
Skulle inte kunna resa mig upp
om jag släpptes fri
Jag har vant mig med tunnans trygghet


Jag väcks av en törst
skriker, bankar, gråter, skrattar
eko, eko, eko
hallå, hallå, hallå


anstränger mig
tar på väggen
insidan brinner
Det gör ont att försöka se
bortom mina väggar
men ibland när ljuset tränger in lite
ser jag alla svettpärlor på väggarna
som stjärnor
och väggarnas svarta färg
som universums mystiska mörker

Är jag ensam här inne?
ensam här inne, ensam här inne, ensam här inne
hallå, hallå, hallå
Är det någon där?
någon där, någon där, någon där

Jag vaknar upp av att någon skriker
och varenda cell i min kropp ryser
när jag inser
att skriket kommer ifrån mig
och det tar aldrig slut
eko, eko, eko
någon skriker med mig




Fri vers av TystnadTalar
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-09 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar