Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte om!


Yogavåga

Kanske finns här mer att hämta!
Ge upp efter en enda gång!!!?
näe, jag får sluta om min lathet skämta
och genom några pass till flämta
Och kanske stämma upp i yogans lovsång!




Övriga genrer av *maihe*
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-09 21:48



Bookmark and Share


  *maihe*
japp, nu djävlar anamma!
Tur att man inte är så stelbent än så att man inte kan tänka om;D
2009-06-09

  glittertindra
:)
2009-06-09
  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*