Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansvarsfull

imorgon
ska jag släppa
jag ska
lossa på
kraven
lita på att
det ordnar sig
allt hänger inte på mig
gamla trådar
tvinnade
av grovt garn
går inte upp så lätt
den som knöt knuten
kan inte längre hjälpa dig
hördes i fjärran
du måste själv knyta upp
dina livstrådar
ditt liv
din livlina
din egen slavinna





Fri vers av Myself
Läst 312 gånger
Publicerad 2004-06-11 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself