Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad (på djupet)

 

Saknadens viskning äro

lämnar sina spår

känslans inre rum faller tomt

saknaden ditom livets lycka äro

oändligheten i framtiden

   ~




Fri vers av Lindizz
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-10 12:15



Bookmark and Share


  karenina VIP
läser och känner saknaden som orden förmedlar. titeln säger allt
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz