Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även livet har sina ljusa dagar

 

 

nu väntar jag

att den sköra

nyplanterade

jordgubbsplantan

ska bära den frukt

jag länge längtat efter




Fri vers av Jojo
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-10 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo