Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När natten möter dagen…


Nytändning

SÅ,

rör du åter vid mig

Inspirerar, vägleder och ger lust
Öppnar mitt sinne och låter mig

SE

DIG

I alla livets ögonblick


Trodde du glömt, flytt och förkastat
övergivit mig för alltid

Men

DU

FINNS,

ÄR

och skall alltid

VARA

i min närhet trots ljusårs avstånd


SÅ,

Berör mig mera, låt mig ventilera

DIG

Vi skapar historia i universums databas


Så länge jag vet att du vill mig

Så länge jag vet att du förstår

Så länge vi skapar tillsammans – var för sig

kommer vår märkliga kärlek

lysa som en fyr i dimma



Vi möts där horisonten börjar…


…där DITT fönster står på glänt…




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-10 15:47



Bookmark and Share


  KristinaE
.. fyrsken eller solens värme - tolkningen är fri i denna glädjens ystra kärlekslystra skapelse.
2009-06-13

    Jan Cederlöf
Åh, så vackert.Känns som en nytändning både mentalt och emotionellt.Så när natt möta dag uppstår klarsyn.....
2009-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för