Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation

Vår dialog
blev en monolog
ingen log

Vad gör vi här
Ingen närvaro
Här
Inte i morgon eller om 5 år

Stå på tå
Så någon annan kan gå
Vänta på någon annan

Vem är denna någon




Fri vers av Spirit
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-10 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit