Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skogens skönhetströst kan tända en stundens glädjebrand


I beroendeglömda ögonblicksdrömmen

Skogens skönhetströst
kan tända en stundens glädjebrand
i kärleksdöda människobröst
fredliga harmonisökare
o nerstressade stadsbor
kom långväga ifrån
med vackra smyckesgåvor
åt skogens allvetande änglamor

Bakterievita luffartungor
o nikotinsmutsiga rökarlungor
o troklena missbrukarhjärnor
uppskattningshungriga organägare skådar
i beroendeglömda ögonblicksdrömmen
rymdmörkrets milt leende stjärnor
ovan sagoskogens drogande dofter




Fri vers av Skrivarn
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-11 05:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn