Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malin

Jag lyssande
på dina berättelser
och du bad
om några av mina

Mellan två tekoppar
och fyra ögon
formulerades några
troliga sanningar

Jag tycker nog
att det tomma huset
är lite ljusare
sen du var här

Tack min vän
för att du kom förbi
och vred tillbaka
mitt huvud




Fri vers av Charlotte Blombäck
Läst 786 gånger
Publicerad 2004-06-11 22:55



Bookmark and Share


    auntie walt
skon kansla av lugn och gammal vanskap. fint
2004-06-16

    jahapp
oj....vilken vänskap du beskriver - skönt att man har såna vänner - bra skrivet!
2004-06-12

  Rachel Roth
...har nog det viktigaste förmedlats för så många av oss....mellan fyra öron...fyndigt!
2004-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Blombäck
Charlotte Blombäck