Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi borde slänga sofforna till veckan


bär det ut


han är bra
på att slänga bord och köpa nytt
att skifta stort
och tung. ja kanske. spara tid



så flinka med kartong och kasse
släpas släpet runt
på knä bland tvåmetershänder


växla motor
uppför
motlutsbacken

tiden. räcker tiden till

en paus - ny bensin -
(Nespressomaskin)


min historia blandar
nya sopor
med ditt kastade bagage


påse
packa
puss
påse


backa för kontroll


en ö

två öar



kram. nu bär kläderna ut sig själva
var är jag
var har du lagt min sko







Fri vers av vildvin
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-11 11:43



Bookmark and Share


  Annmargreta
Det är mycket jobb i allt detta.
Men jag lovar till 100% att
allt jobb ger en massa ränta till er!
Ta det easy-kramar!
2009-06-11

    ej medlem längre
En riktigt fin dikt...och härligt med nya känslor nu i sommartid!
2009-06-11
  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin