Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland tror jag mailboxen innehar den renaste poesin, både från och till...




Brev till Dig

~*~

"och jag är ok väderskiftningsvärk som alltid här o där men är så van

inget att bry sig om
deprimerad tror jag aldrig jag blir igen så länge vi lever
ja för läget i världen o andra saker kanske
men inte så där djupt o svart, börjar bli orolig jag kanske blir en sån där skämttecknare med enbart vitsar i texterna snart ...för jag är så glad, att du mår bättre,

ja tacksam kanske är ordet"

 

LPWJ 12/06/09




Fri vers (Prosapoesi) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-12 08:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra!
2009-06-12
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP